Evo, nakon preporuke za PDVD 7.3.3319a, instalirao sam ga i dobio da prijavi DXVA...kad playam MPEG-2 HD clip (FORMULA1 promo) javi: DXVA in use...ipak procesor mi je na 25-30%, nesto manje nego ranije, ali u usporedi sa starom ATI 9100 na P4 2.8 gdje je jedva 10% - malo razocaravajuce...
BTW nije mi jasno kako neki s foruma tvrde da im PDVD otvara mkv-e...meni ne otvara niti je ikad otvarao...
Star Warsi 1080p sada rade na YUY2 u MPC-u, na "system default" ili Haali rendereru - dakle ne koristi h.264 akceleraciju (proc na 35-50%, isto kao i prije) ali vjerojatno koristi neka ubrzanja kao IDCT, de-interlacing etc, sve drugo ima ovaj ili onaj problem, recimo kad je overlay mixer u pitanju izlazna rezolucija je 720x480 ????...
Kad gledam HRT HDTV Promo preko DVBViewera jos uvijek ne mogu dobiti glatki playback, tj CoreAVC daje glatko ali se slika jako raspada na sitne makroblokove, i zvuk je isprekidan a proc je na 5-10%???...raspada se i sa Cyberlink h.264 dekoderom ali dosta manje no tada je trzava i jako zapinje tako da mi nista vise nije jasno - zasto moze MPC a ne moze DVBViewer...biranje izmedju VRM9 renderlessa, EVR-a ili Overlaya ne daje bolje rezultate...
u istom naletu instalirao sam tonu Windows upadatea ukljucujuci i SP2 za XP-e...mozda je i to pomoglo...
MCG, na 8800GT i XP-ima h.264 akceleracija isprobano RADI (ne sa svim mkv-ima doduse)...proc je na 0-1%, doduse Intel Quad je u pitanju...