Oj ljudovi, može jedan dogovor?
Budući da smo dosad već potrošili dobar broj stranica foruma na postavke, mislim da smo praktički izvrtili sve, i to bi svakome trebao biti nekakav orijentir, koji također kreće u bitku sa HD-om.
Nego, moja preporuka je da sad šaljete samo obavijesti sljedećeg tipa:
imam film: "Buraz.i.ja.u.lunaparku.1080p.HD.x264.mkv" zapakiran u matrosku, kodek avc-1. Koristim sljedeće kodeke i programe: PDVD,MPC i gefufnu. Grafulja mi je ta i ta, s njom sam imao/nisam imao uspjeha u hardverskoj akceleraciji navedenog filma, a probavao sam ih s ovim/onim postavkama.
Tako da i mi svi ostali, navedeni materijal možemo isprobati bez obzira jel nekome radilo ili ne.
Isto tako molim da se prepucavanja presele na PM, da se ova tema tolko ne puni bezveze, da ipak ima više korisnih stvari.
Btw, PDVD 8 mi radi čak nešto slabije od finalne 7.3 Ultra, s kojom mi radi apsolutno sve.
Isto tako netko je pitao dal mi PDVD prepozna hardverski akcelerator, prepozna mi sve bez beda, i radi inače odlično, samo ne s *.mkv klipovima koje (bar zasad) imam.
Pozz!
EDIT: Tor, koji to materijal imaš u 1080 rezoluciji, ak nije problem da javiš na PM. Hvala!