Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 22.04.2008., 20:35   #548
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor bego2 Pregled postova
http://img.w3dizajn.net/images/P10001466rke.jpg

kablic amp to amp za sub

kabel je tasker c209- u chipoteci je 12kn metar...rca konektori su isto iz chipoteke...25kn...neki teflonski, zato sam ih i uzeo...
Te konektore imam i ja na produznom za gramofon

E da BTW kupil sam si zvucnicu Grado prestige black diamond stylus. Jos su mi dali 10% popusta jer sam bil sa starim i nasli su se odma trojca razglabat o gramofonima 30minuta... Od kolekcije ploca ko kolko ima golda i zasto su shure tolko razvikane zvucnice i bla bla...

Citiraj:
kako se tu izvlaci iz konteksta Nisam rekao nikakvog Sonija, a li sigurno si ne moze priustit i nabavit taj koji si ti naveo
Mislio sam naki player iz budget klase..
Ne drzim se ja etiketa, nego ne volim kad prizvodjaci koje kakvih disco linija i ostalik krama proizvode nesto nalik na HIFI. Naravno ima iznimaka kod recimo sonija, taj CDP koji si naveo, imaju par modela pristojnih zvucnika, a valjda i ovo Fleksovo pojacala nije tak lose kako se cini

Kako kome.. Ja ne kazem da je analogno losije, ali da je toliko bolje koliko pricaju, ne znam, na mene i nije ostavilo nekakav poseban dojam..

A po meni ima tu i dosta psiholoske strane.. znate ono, u glavi vam je da je gramofon najbolji i kad vidite da negdje susutav sa gramofonom odmah vam svira bolje nego takav isti s CDP..

Ali o ukusima se ne raspravlja..CD je ako nista drugo puno prakticniji medij..
Jao srale ajde ne kakaj...

E da evo i slikica :

Zadnje izmijenjeno od: Fleks. 22.04.2008. u 20:47.
Fleks je offline   Reply With Quote