View Single Post
Staro 22.04.2008., 02:10   #22
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
E sad ga svi kenjakte i sa EU i sa svime ostalime, da prostite.

ovjde je sad tipicna situacija. Prodavac oce dat manje, kupac oce da mu da vise ili jednako. Naravno prvom prilikom kupac je uvjek u pravu pada u vodu

E sad. Zakon bio ovakav ili onakav, meni da se to dogodi ja bi dobio 4600kn nazad ili indenticnu karticu. Naravno ako mi je to u interesu (mislim na 4600kn ili indenticnu karticu, ako je isti vrag, slicno, neda mi se zafrkavat) . Al to je jedan podpuno druga prica.

Uglavnom na SVOJE oci sam NE JEDNOM vidio vani da bez moga osobnog intereniranja, moljakanja ili bilo cega drugog dobijem kad mi nesto rikne novce koje sam platio ILI bolji proizvod. Kriste pa logitech salje nove tastature ako ti se izlize slovo ''Đ'' na svoj trosak, seagate diskove, cak te ni ne pita dal ti je pao sa stola i jos ti posalje veceg kapaciteta, samo zato da bi ti sljedecih 5 diskova kupio kod njega. Al to je naravno vani cool i ljudima nepada napamet da bi sad namjerno kurili grafe / bacali diskove sa poda pa zaradjivali na nekome.

E sad ovdje je druga prica. Ovdje dodje balo od 16 godina u ducan sa ostacima grafita na maticnoj i trazi 3k kn za DFIjku staru 7 godina. Ako mu velis nemoze, prijeti inspekcijom. Zato je dobro da neradim u ducanu, opalio bu mu samarcinu i naguro tu plocu u... u... u... u UHO

Naravno trgofci su skuzili da ljudi ih paljese i morali stat na kraj. Sjecam se jednog doticnog forumasa koji je imao oglase po trznici ''K: komponente iz HGspota'' . znate sto je radio sa njima nakon sto ih je kupio? Spaljivao je doticne i trazio povrat love. E sad kad su to skuzili štef i bara iz hgspota, sad fino cekas na reklamaciju 2 tjedna i mozes dobiti drugu robu, povrat love mnogo tesko.

Tko je nahebao? Ni kriv ni duzan milentije koji je dosao sa 400km udaljenog grada reklamirat svoju maticnu, pa eto sad mora dvaput vozikat gore dolje.

U ovoj prici je tesko nesto pametno savjetovat. Tema je vise za visagea i vjecitu filozofiju sa par slikica napravljenih u photoshopu, a isteko mi trial pa eto nemogu.... Cinjenica je da ces se morat dogovorit sa ljudima bezobzira sto zakon kaze, jer zakon je mrtvo slovo na papiru u ovoj drzavi, nazalost, nasrecu, totalno nebitno. Probaj finjaka, probaj prijeti, probaj molit. To je sve sto ti mogu dati za savjet kao kolega kupac. Iskamci sto je tvoje i nemoj se dat nategnut, al opet nemoj biti ni lopina. Cisto sebi za dusu.
Fleks je offline   Reply With Quote