Citiraj:
Autor Vin EuroDizel
Xigmatekova baza mi je koma. Ne znam zasto, ali te cijevi tako otvorene i koja to onda povrsina nasjedanja ispada...Nirvana je ispolirana kao staklo, za razliku od ovoga. Jedini plus Xigu je 4-pinska PWM regulacija(bezveze opet po meni) i promijenjivi ventilator...
http://benchmarkreviews.com/index.ph...1&limitstart=2
S druge strane, prilicno sam siguran da Nirvana na full speedu (kojeg ne prakticiram nikada) tuce sve zive i mrtve budget zracne kulere za LGA 775...
|
čujte i počujte

nemoj se ljutiti ja iz svojih 11 godina iskustva svakodnevnog dodira sa različitim kulerima mogu reći da se u potpunosti slažem da je Zerotherm definitivno jedan od gornje klase kvalitete-hlađenja-buke-dugotrajnosti

ali-vjerojatno nisi nikad probao ovaj xigmatekov sistem HDT-direktan kontakt spljoštenog donjeg dijela sredine hitpajpova ali toliko dobro izvedeno da kuler (u cjelini) fakat hladi

i to na full forsu...arktik kuler će Lacyu vjerojatno biti super za početak ali koliko sam ga ja ipak preko PM-a razumio on će vrlo brzo početi istraživati blagodati OC-a

tako da ne mora od mene ni kupiti ali razmišljaj da mu predložimo da ne pljucne opet pare za 3 mjeseca džabe...NHF-samo moje mišljenje