iggyone i svi ostali koji imate 780g i PowerDVD...dajte molim vas pogledajte u PDVD-u pod "configuration/information" stovam pise kod Video Accelerator:
instalirao sam zadnji Catalyst 8.4 i zadnji BIOS F3 i opet nista, pise Video Accelerator: not detected a trebalo bi pisati Video Accelerator: DirectX VA...
razumijete problem????...ne samo da ne radi akceleracija h.264 - ne radi NISTA, niti akceleracija MPEG-a 2 niti hardverski de-interlacing...k vragu: evo ovo pisem sa laptopa sa najjeftinijom VIA integrirusom i Celeronom 1.4 i radi akceleracija - proc na max 10%, radi i na integriranom ATI 9100 na drugom stroju...na oba PowerDVD javlja Video Accelerator: DirectX VA...
na 780g ne mogu iz DVBViewera gledati niti HRT HD promo koji mi radi (doduse trzavo) na 9100 dok na 780g, ako upoce i radi pokazuje svaki 25-ti frame ili se sve raspada...
dajte pogledajte kod sebe u PDVD, pls, sto vam pise...udarna osobina ovog cipseta ne radi...to nije normalno, za poludit...
dobro, 1080p mkv-i mi rade sa max zauzecem procesora do 50% (athlon 64 x2 4000+ Brisbane na originalnom taktu 2100) ali to nije poanta...uzeo sam ovu plocu u nadi da ce GPU radit veci dio posla pa ce sistem biti tih jer vent od cpu-a nece ludovati toliko...
navodno, u Visti nema tih problema DXVA radi...