View Single Post
Staro 21.04.2008., 11:21   #20
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Gle buba znam vidio sam onaj post koji si stavio oko diskovlja i da točno većina usera ne kloka mašine i zapravo ih nije niti briga kaj je uopće unutra i to stoji kaj veliš ali to ne znači da je ono kaj sam rekao manje istina, jer vidiš i sam da je dio koji kloka ipak značajan čim rade se takve ploče jel...

To kaj ti ne spadaš u tu skupinu je već nekaj drugo...

Osim toga sam si vidio sa pločom (koju pretpostavljam da nisi nikad niti klokao) da nije baš sve crno bjelo jel (a perjanica je ponude tog istog Intela nije li, tj ex perjanica ali nema veze) i da ne radi kako bi trebalo u jednom od segmenata koji bi kod takve ploče trebao biti skoro pa i najbitniji (mislim server/workstation/extreme PC ploča pa storage šteka???), sad ta greška ili bolje rečeno neoptimizacija koja tebe muči vjerojatno nebi mučila 99 od 100 korisnika ali eto postoji i tebe muči što opet nešto znači, možda je posljedica greške u čipsetu ili u ploči kao ploči to neznam, ali ako se zna da je cjela serija SVIH ploča baziranih na nečemu (aludiram na povod ovom threadu) u startu omašena počne se pitati koji k rade tamo ti dizajeneri čipseta, isto kao i smojom pločom i pržom, ima BSOD sindrom kad se koristi onboard zvučna i prža u isto vrijeme, neko je napisao da je to posljedica "neslaganja" čipseta ploče i čipseta prže, to je idiotluk od strane proizvođača mislim ja se fakat ne sjećam da mi na prži igdje piše "ne radi sa nf4 čipsetom kako treba"...

Zadnje izmijenjeno od: yedwy. 21.04.2008. u 11:51.
yedwy je offline   Reply With Quote