Citiraj:
Autor captain picard
e sad smo došli do jednog s čime se ne slažem s onime što radite firmama.. ok.. njima se ne da peglati s vama ali ja bi vam lagano pokazao vrata pa vi kako želite.. naime, kad si kupio karticu, ona je koštala 2000 kn.. ok. e sad, kartica je krepala.. dobit ćete novu koju meni pošalje moj dobavljač a u međuvremenu imate našu iz servisa (neku od 300 kn). no, s reklamacije ne stiže ista kartica ali je upitno da li je bolja ili ista ili slabija.. ne želite je primiti ? nema problema.. koliko bi vaša kartica koštala sada da je ima na tržištu ? 800 kn.. ok. dobijete toliko love ili drugu za tu lovu.. nećete ? nema problema.. tužite.. ništa ne možete..
kako i zašto ? eto zato jer prodavač ne mora Vama za stvar koja SADA ne vrijedi ni pola od plaćene cifre vratiti isti iznos. nedvojbeno je kartica korištena i samim tim ne vrijedi više istu cijenu. a kamoli još protekom vremena.. dobro, peglati HG spot ili Ve-mil nije isto kao i peglati malu trgovinu, ali oni bi se trebali ponašati isto..
|
ma da, u stvari nisam ništa stravično napisao osim ovoga što citiram.. no, ipak čini se da su ljudi ovdje svjesni da nije njihovo pravo dobiti puni iznos nakon 2 godine.. s druge strane, zašto ne pokušati... jedino mi je žao što ne možeš ništa učiniti kad kupiš bicikl koji je govno.. pokušajte reklamirati ! HAHAHA kako da ne.. Turbo lima$ (u stvari ono nešto sport Limač ili tako nešto) nestručno rukovanje i doviđenja.. to je sranje..