View Single Post
Staro 20.04.2008., 03:20   #18
sh0kre
Premium
Moj komp

sh0kre's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
na kraju sam uzeo Quad L-ite komplet... super zadovoljan! Sa 10000 na 7000kn je snizenje bilo u provoxu... receiver sam posudio - yamahu, privremeno u iscekivanju Harman Kardona AVR 445 dok kapne lova.. Povezani na komp putem optichord toslink kabela... zvucnici su full mali, ali se super cuju, kristalno cisti, precizni, dovoljno snazni,a u kombinaciji sa jakim i kvalitetnim l-ite subom cine fino zaokruzenu zvucnu sliku.... visoki/srednji/niski: sve na svom mjestu.... prije sam bio u sobici od 14-15m2 sad sam se premjestio u vecu od cca 20m2(sad je prakticki 18, zbog ogromnih ormara koje namjeravam izbaciti...)
evo par slika kak to zgleda(sve je jos neuredno ali namjeravam to pospremit do kraja kak spada u dogledno vrijeme)...

frontovi,centralni

sub, kao nositelj sustava rekao bi

straznji (seljacki objeseni na zid nekakvom improviziranom tehnikom al ce poslusit svrsi)

HT ugodjaj je super... muzika bilo kojeg zanra takodjer vrlo dobro svira......

Za godinu dve kad cu se selit (i imat svoj boravak / veci prostor) mislim upgreadat frontove za vece, isto od quada naravno... a ova 4 koristit za srednje i straznje... sad ovi malci + sub stvarno popune tih 18-20kvadrata bez ikakvih problema... a i namjeravam kupit nekakav cd player kroz par mjeseci (neznam koji bi najbolje isao uz quad).... i pitam se kolko je isplatljiv taj Harman Kardon avr445, cijena mu je skoro 7kkn... zelim maksimalno dobar stereo za tu lovu (HT-u je udio pao na 40%).... pa neznam jel bolje ulozit u skuplji receiver il mozda ic na neki jeftiniji(sa pre-otuom) + stereo pojacalo?
sh0kre je offline   Reply With Quote