Jučer sam sve vratio natrag u kućište, reinstalirao Windowse i radi i dalje. Brzina opet propada, ali baš me briga, bitno da radi, a ja ne znam kako se problem riješio.
Citiraj:
Autor horza
kada sjediš za svojim kompom, stvari sa servera vučeš na svoj komp normalnom brzinom bez ikakvih gubitaka ?
|
Ne, brzina skače, ali puno manje nego kad ide u obrnutom smjeru.
Citiraj:
Autor horza
kada sjediš za svojim kompom, i kopiraš sa svog kompa na server, javljaju se problemi?
|
Brzina jako skače, nekad krene sa 6-7 MB/s i onda se postupno povećava do nekih 24-25 MB/s (i to bude max za taj transfer) sa dosta skokova između. Drugi puta krene na skoro 50 MB/s, tom brzinom kopira pola filea od recimo 8 GB i onda drugu polovicu divlja između 20 i 30 MB/s.
Citiraj:
Autor horza
kada sjediš/remote-aš za serverom, i vučeš sa svog kompa na server ide normalnom brzinom?
|
Ne, isto kao i kad nisam na RDC-u.
Citiraj:
Autor horza
kada sjediš/remote-aš za serverom, i kopiraš sa servera na svoj komp, javljaju se problemi?
|
Ne, isto kao i kad nisam na RDC-u.
Citiraj:
Autor horza
soryy što ponovo pitam... sve je ntfs?
|
Jest.
Citiraj:
Autor horza
ako je, jesi li probao tako da odredišni filesystem bude neki drugi (fat 32 disk, ili usb stick)?
|
Probao sam maloprije s WD Passportom i kad je manja brzina (25-30 MB/s), skoro da nema padova, a kad je veća (40 MB/s), opet ima, ali manje nego kad ide sa sistemskog diska.
Citiraj:
Autor horza
|
Probao, ne pomaže.
Citiraj:
Autor horza
brijem da nije mrežni problem jer se ponavlja i nakon reinstalacije windowsa i u kombinaciji nekoliko mrežnih, tak da bih osobno prestao imati na umu ispravnost mreže dok ne ispitam ostale stvari (privilegije, filesystem, ostale procese koji su pokrenuti za vrijeme kopiranja)...
|
Ja ne brijem više ništa jer sam totalno zbunjen...
Citiraj:
Autor Jelc
Imao mi je jedan frend sličnih problema.
Koristio je nekakvu slipstreamanu verziju XP-a...sa "normalnim" XP SP2 mu je sve radilo kak treba...
|
Slipstreaman je samo SP2, nikakvih drugih modifikacija nije bilo. Iste Windowse koristim već jako dugo i nigdje nisam imao problema osim ovdje.