View Single Post
Staro 20.04.2008., 01:56   #149
Bluzer
Premium
Moj komp

Bluzer's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Crimecop Pregled postova
Pa ja sam jedan od tih koji povremeno ima problema i šta bi se ja sad treba pomirit s tim da spadam u statistički "regularnu brojku" kako ti kažeš.A ti to osobno vodiš evidenciju o broju korisnika kojima savršeno radi pa tvrdiš da je zanemariv broj ovih kojima se s vremena na vrijeme zna srmzavat slika ili neki drugi problem imaju,ili se ravnaš prema nekim njihovim informacijama.Ja san reka da u dogledno vrijeme ne vjerujem da će to sredit jer od uvođenja max-tv još uvik nisu sredili osnovne probleme bar nama "manjini" ,a kako sam max-tv već sad zahtjeva bar 4 mbita koliko će tek nakon uvođenja HD zahtjevat, a za sređivanja parica će trebat vremena.Ja se nadam da sam u krivu ali uvjeren sam da sigurno još minimum godinu dana neću gledat max-tv u HD-u.
A tko te tjera da koristiš dalje uslugu?
Radi nerješivih problema se može raskinuti ugovor. Istina, to ide malo teže kod njih ali ide.

Zato se i uvelo probnih 3 mjeseca da se vidi kako će raditi. Prvo i osnovno je da oni tebi nemaju što srediti na parici, ili radi ili ne radi.

A ovaj glupi komentar da li ja vodim evidenciju o broju korisnika ti nije bio potreban, samo znam nekoliko osoba koje su na malo višoj poziciji u toj firmi, a ne prenosim spike "osobnog montera". Simple as that.

Problem koji zbilja imaju je da su parice preopterećene i hitno uvode optiku do zgrada gdje se stavlja box na kojeg idu postojeće bakrene parice. Rijeka je prvi grad gdje se to počelo raditi i radi se paralelno po svim gradovima. Navodno da to čak i nebi trebalo predugo potrajati.