View Single Post
Staro 20.04.2008., 01:18   #1
MadManBD
Premium
Moj komp

MadManBD's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
tcom i slanje racuna nakon prelaska na optimu

Nadam se da ima neko ovdje ko ce znati odgovoriti,

12 mjesec 2007 ugovor poslan optimi o prelasku sa tcom mreze na optima mrezu, znaci kompletno micanje s tcoma

- 09.01.2008 - tcom gasi telefon i internet mi u kuci
- 10.01.2008 - optima spojila telefon na svoju mrezu
- 14.01.2008 - tehnicar optime donosi telsey modem i spojen sam na net preko optime.

Znaci nemam nikakve vise veze s tcomom.

10.2. dolazi racun od tcoma i optime, tcom nesto sitno sto se napravilo razgovora do 09.01, i racun od optime, obadvoje uredno placeno.

10.3. dolazi racun od optime i od tcoma (za drugi mjesec), tcomov racun od 140kuna za flatrate, stari naravno ignoriro racun i stavio ga sa strane.
10.4. dolazi jos jedan racun od tcoma (za treci mjesec) od 99 kuna, takodjer za flatrate.

Zvao sam tcom i oni meni kazu da ja te racune moram platit, jer kao ja nisam ukinuo uslugu kod njih i da sam se mogo spajat i dalje, kako sam se mogo spajat ako sam na optimi koja je anex A?? Zovem optimu i govori mi zena da nista ne placam da sve postoji crno na bijelo i da nemaju osnove tcom naplacivat nista.

Otiso sam u tcom centar (ovo je bilo pocetnom 4 mjeseca), rekao kakvi ovo racuni kakva muljaza, i sve sto mi su mi rekli je podnesi zalbu i neko ce ti se javit, naravno niko se ne javlja. Tad sam i ukinuo taj account tamo da ne salju jebene racune vise.

Prekjucer mi je doslo upozorenje da ce tcom iskopcat liniju ( ??? kakvu liniju na optimi sam, kakve veze imam s tcomom??? )

Starome je puko zivac, u ponedjeljak im ide jebat mater u tcom centar, bit ce svasta, placa je mala, para za placat racune jer tcom/optima nisu ugasili taj account se nema.

Sta napraviti, dali imaju oni (tcom) osnove traziti te pare, i sta mogu napraviti tj dali mogu ugasiti mi telefon/net na 30 dana ako ne platimo?

Sry na poduzem postu al hitno mi je, hvala unaprijed!
MadManBD je offline   Reply With Quote