View Single Post
Staro 20.04.2008., 00:40   #147
Crimecop
..::..u prolazu..::..
Moj komp

Crimecop's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor prljavi bluzer Pregled postova
Da je tako, ta usluga ne bi u tolikoj mjeri zaživjela.

Pojedinaca kojima to ne radi kako spada zbog lošeg stanja parice/ogromne udaljenosti od centrale naravno da ima, no oni su apsolutno minoran broj u odnosu na one kojima radi kako spada.

Stoga je pametnije šutjeti i ne razbacivati se raznim informacijama koje su potkovane time šta je sad 10ak ljudi napisalo da ima problema sa tim jer je maxtv uzeo jedan jako velik broj ljudi i onaj dio koji ima problema je statistički "regularna" brojka.

Pa ja sam jedan od tih koji povremeno ima problema i šta bi se ja sad treba pomirit s tim da spadam u statistički "regularnu brojku" kako ti kažeš.A ti to osobno vodiš evidenciju o broju korisnika kojima savršeno radi pa tvrdiš da je zanemariv broj ovih kojima se s vremena na vrijeme zna srmzavat slika ili neki drugi problem imaju,ili se ravnaš prema nekim njihovim informacijama.Ja san reka da u dogledno vrijeme ne vjerujem da će to sredit jer od uvođenja max-tv još uvik nisu sredili osnovne probleme bar nama "manjini" ,a kako sam max-tv već sad zahtjeva bar 4 mbita koliko će tek nakon uvođenja HD zahtjevat, a za sređivanja parica će trebat vremena.Ja se nadam da sam u krivu ali uvjeren sam da sigurno još minimum godinu dana neću gledat max-tv u HD-u.

CPU: Intel i5 750, 2.66GHz, socket 1156
MBO: Gigabyte P55-UD3, s1156, Intel® P55
RAM: 4x2 GB DDR3 Kingston, 1333MHz
GPU: MSI GTX 770, OC Twin Frozr
HDD: WD Caviar Black 1TB, 1001FALS, SATA II, 32Mb Cache
PSU: FSP Raider 650W
OPT: LG GH22NS, DVD±RW, 22x DVD±R ,8x DL , 40x CD-R
CASE: Antec 300, black
MONITOR: LG Flatron W2361V-PF 23",black, 16:9, Full HD

TIPKOVNICA: Logitech G105
MIŠ: Logitech G700 & SteelSeries Qck+
ZVUČNICI: Logitech S-220, 2.1
GAMEPAD: Logitech ChillStream
TV KARTICA: AverMedia AVerTV DVB Super 007
HDD STORAGE: Western Digital 2TB & Seagete 2TB
EXTRA: Playstation 3, slim 160GB

Zadnje izmijenjeno od: Crimecop. 20.04.2008. u 01:27.
Crimecop je offline