Citiraj:
Autor AdmiralST
imaju i samo ću ti reć da za je rad sa VMware Q6600/8GB RAM nenadjebivo bolji i u odnosu na P4 630/2GB RAM razlika je strašna. ja san oduševljen
|
Vidim da ti imaš DFI Blood Iron, slična ploča čak nešto slabija izvedba. I kako radi? Jesi li probao nešto izvuči iz tog quada?
Da me se ne shvati pogrešno, 3DMark, SuperPI i sl se ne sjećam kad sam pokrenuo ali volim dobiti bolje performanse ako mogu, naravno uz apsolutnu stabilnost 24/7.
Citiraj:
Autor McG
Samo na tome da sam i to malo kolko zalazim na OC forume ala XS i sl. primjetil da ljudi unatoč tome kaj ploča ima (digitalnu) četverofaznu naponsku regulaciju, uredno imaju Q6600 (i QX) procesore sclockane na 3.2/3.4/.3.6GHz za 24/7 upotrebu. 400FSBa za tu ploču i Q6600 ne predstavlja nikakav problem ili razlog za brigu oko stabilnosti. Ako ti se da prošvrljaj malo po netu, čisto da se uvjeriš da se više put nepotrebno stvara panika oko naponske regulacije kad je ta ploča u pitanju.
|
Elektronika mi nije strana tako da mi se čini da ima puno marketinga i cool efekta među korisnicima kad se nešto tako napumpa da su svi uvjereni da više ne mogu bez toga.
No to tom sindromu upravo ti često pišeš.