Citiraj:
Autor eggmaster
hm.. ne kuzim ljude koji uvjeravaju druge da im nesto netreba.. Pa ne placate im vi te stvari. Kakve veze ima ak si netko moze priustiti q6600 i samo surfati na njemu? To ej njegova stvar. Isto kao i sto nam netreba auto sa 300 konja ali ima ljudi kojima je gust tu i tamo ga stisnut malo.. potpuno suvisne brije..
|
Pa naravno, tu smo postali k'o babe na placu...jel bolje sto kuna 'vamo ili tamo, pet dkg lijevo ili desno, svejedno, brijanje komaraca i te spike. Sve neka čangrizavost tu na forumu, imam filing da smo postali kao ovnovi na brvnu, čiji je veći i tko je pametniji u potpuno nevažnim stvarima.
Ljudi dođu (uključujući i mene) nešto pitat i onda se obaspe po njima na način da bi se trebali osjećat u najmanju ruku tupavi. Mislim da bi općenito trebalo malo više tolerancije, pogotovo ljudima koji ovdje dolaze po pomoć.
To je ono naše poznato, ak tražiš pomoć, ili samo nekaj pitaš, odmah si jadan. Netko pita kol'ko je sati, a dobije odgovor "e ono fakat znam kak je bit jadan i ne imat za sat, al sam si si kriv, kaj ti ja mogu kad si glup pa nemaš za sat".
e..je'ote, e lik je pilku qvoda, e fakat je panglu do yaya, on to nebu iskoristil, JA znam, JA znam sve, sam' me pitaj, pazi kaj ti velim.
Pozdrav,
konjina s qvodom