View Single Post
Staro 19.04.2008., 17:15   #171
Ozi
Premium
Moj komp

Ozi's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
CyberT,
ja sam se ovih dana igrao i sa memorijom jer sam dobio novu ploču. I sam sam vidio neke razlike u sintetičkim testovima, ali u vulgaris korištenju kompa nisam ništa primjetio, nikakvu razliku. Apsolutno se slažem da se uz malo strpljenja mogu dobiti optimalni rezultati, dakle najbolji odnos performansi i stabilnosti, ali stvarne razlike između neke default memorije (dobar dan, dobar dan, molim dva keksa od gigu) na default postavkama i neke dignute super brand name bolje memorije (kakvu i sad imam samo zato jer sam ju dobio bez PDV-a) u igrama i surfanju iskreno ne mogu reći da ima, ali prokletstvo sintetičkih testova nas tjera da ulazimo u nedoumice i kupujemo skupe memorije čiji value for money u smislu performansi i uodnosu na one običnije je totalno katastrofalan. Bit ću subjektivan, sori, ali ja bih na tvom mjestu ostao na što većem taktu, jer memorija ti i ovako radi sasvim sasvim dovoljno, a 400MHz povećanja na proc taktu se sigurno već osjeti na oko, po naravski
Evo nisam ti niš' pametno rekao što bi ti pomoglo, al već znaš mene i moj "fighting the system" karakter

ajd sretno
Ozi je offline   Reply With Quote