View Single Post
Staro 19.04.2008., 16:54   #130
Bilobrkster
Premium
Moj komp

Bilobrkster's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor plastisha Pregled postova
fala na tipsima, vecinu ovog sto si reko sam vec skonto. l ja sam ti stara škola dosa i norton commandera, pa mi je ipak malo teško odmah prihvatit finder. sva sreca ima gro nc klonova za osx. trenutno vrtim mucommander
ja sam imao instaliran isto jedan klon, ali sam se odvikao jer dok dođem do foldera kamo selim već mogu napravit drag&drop

Citiraj:
EDIT: E, da, neka pitanja: Kak izbrišem folder kad mi ga iz nekog razloga neda izbrisat. nije sistemski(ja sam ga napravio) i u njem je samo .DS_store
desni klik>get info> i ako ima katančić na njemu klikni ga i promijeni permissions i onda će ić.

Citiraj:
što se tiče Expose/show desktop/spaces, ja sam si ih metnul na miš (imam miša s puno tipaka - s programom steermouse koji i onu akceleraciju nudi (2 slajdera) i fakat je uberproduktivno i lijepo za rad
e lako je tebi ja imam miš sa dvi tipke i jednim kotačićem

Citiraj:
EDIT: i još jedno pitanje: Mogu li sa disk utility napravit img cijele particije i prebacit na drugu (drugi disk), ono, ko norton ghost shema?
mislim da da. nisam testirao ali logički bi trebalo ić. Inače za te poslove hvale CCC (Carbon Copy Cloner) kao i SuperDuper.
Bilobrkster je offline