Citiraj:
Autor plastisha
fala na tipsima, vecinu ovog sto si reko sam vec skonto. l ja sam ti stara škola dosa i norton commandera, pa mi je ipak malo teško odmah prihvatit finder. sva sreca ima gro nc klonova za osx. trenutno vrtim mucommander 
|
ja sam imao instaliran isto jedan klon, ali sam se odvikao jer dok dođem do foldera kamo selim već mogu napravit drag&drop
Citiraj:
Autor plastisha
EDIT: E, da, neka pitanja: Kak izbrišem folder kad mi ga iz nekog razloga neda izbrisat. nije sistemski(ja sam ga napravio) i u njem je samo .DS_store
|
desni klik>get info> i ako ima katančić na njemu klikni ga i promijeni permissions i onda će ić.
Citiraj:
Autor plastisha
što se tiče Expose/show desktop/spaces, ja sam si ih metnul na miš (imam miša s puno tipaka - s programom steermouse koji i onu akceleraciju nudi (2 slajdera) i fakat je uberproduktivno i lijepo za rad
|
e lako je tebi ja imam miš sa dvi tipke i jednim kotačićem
Citiraj:
Autor plastisha
EDIT: i još jedno pitanje: Mogu li sa disk utility napravit img cijele particije i prebacit na drugu (drugi disk), ono, ko norton ghost shema?
|
mislim da da. nisam testirao ali logički bi trebalo ić. Inače za te poslove hvale CCC (Carbon Copy Cloner) kao i SuperDuper.