View Single Post
Staro 19.04.2008., 16:20   #36
Ozi
Premium
Moj komp

Ozi's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Čuj, ovo sad sve više liči na ono kad dva pametna čovjeka sjednu za stol, a jedan kaže da su dva i dva četiri, a drugi pet. Pa ne misliš valjda da ću sad guglat radi ovog. Što sad, ako ga se sad ne može nać kod nas u s/h po toj cijeni (danas), ne znači da ga nema i da neće biti unutar mjesec dana koliko sam prije rekao. Čekanje i traženje je cijena koja se u tom slučaju "plaća", a koji tjedan surfanja nije neka muka ako je to nekome jedina mogućnost. Je, kod nas je teže, ali se nađe, samo treba bit uporan.
Možemo bacit okladu u čevape da ću ga nać unutar 15-20 dana kod nas, samo nemoj onda reć "eee, a di ga ima u ZG ili.."
To je moj odgovor na tvoje pitanje, s/h.

Pa pitao si me gdje ga ima, a ja sam ti rekao.
Za Hrvatsku se treba malo potruditi i surfati koji tjedan, ali sasvim je normalno kupovati preko net-a. Ako netko i nema karticu, uvijek ima neki rođak i sl. Zašto baš mora biti u HRV. Ja evo baš upravo i ne volim kupovati u Hrvatskoj, čak bih se ispisao iz nje da mogu (sorry za OT) Kupiš preko neta i ne moraš se mislit, dođe u tvoju poštu i pokupiš, samo veliš drugoj strani da napravi low price pro forma račun i to je to.

...i zakaj sam ja sad to stavio u dva posta&#%%!" (sori, pričam sam sa sobom)

Zadnje izmijenjeno od: Razer. 19.04.2008. u 16:39.
Ozi je offline   Reply With Quote