Evo prijateljski savjet Bruno, nadam se da nisi već kupio komp u ovim web shopovima kojih kod nas ima hrpa a jedan od njih je i ovaj adm koji ti je sugeriran jer naime oni su mrak što se tiče cijena ali nemaju nikakvo znanje ni podršku za kupljenu robu a pošto si i sam napisao da se ne kužiš u kompove i ako neznas nikog tko se dobro kuzi u kompove nego već samo hoćeš dobar komp out of the box odi u neki dobro stojeći dućan,a svi koje si naveo imaju iste cijene +- 50 kuna je odstupanje na cijeloj konfiguraciji tak da što se tiče cijene nije bitno...
Za sve ostale koji vole kupovati po web šopovima evo jedne mozgalice koja vam može pokazati zašto nije dobro kupiti dio po dio pa slagati sam iako kužiš što radiš...ja sam kupio ovo i požalio...problem:
konfiguracija je nova i složena s puno ljubavi i super radi ali ima jednu manu radi samo oko 1 sat onda se restarta bez ikakvih upozorenja ni plavih ekrana ni erora samo rikne bipne i starta opet...unutra je:
1.e8200 proc
2.ga-p35-ds3 matična (bios f12)
3.2x1 gb ocz mem ddr2 800 mhz 5-5-5-15
4.chieftec 550w
5.gigabyte 9600gt 512 mb (passive)
6.seagate 320 gb 16 mb cache
7.pioneer 115 dvd/rw
8.case thermaltake soprano
Pa navalite s rješenjem, a ja ću vam kasnije reći u ćemu je bio problem kod ovoga čuda...vjerujte mi da se ne isplati ovih 450 kn koje sam uštedio slagajući sam...Iako znam da ovo nije u skladu s temom u kojoj jesmo ovo služi Bruni da vidi što sve može poć u krivo kod slaganja kompa..