View Single Post
Staro 19.04.2008., 14:34   #1
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
GF 6800GT (pcie) Silencer...oživljavanje!

Pozz

Eto, posto sam odustao od cekanja Jozhe(koji mi je grafu uvalio...), odlucio sam ju iskoristit nekako..

Pokusavam nekako otkriti dali je mozda grafa tj. recimo memorija u kvaru, ili mozda ipak Silencer na njoj ne obavlja dobro posao...

Malo prije sam ju uvalio u svoju konfu i smanjio klokove sa 350/1000 na 300/900 i odvrtio 3Dmark05, i vidi cuda...uspio je odvrtit ga do kraja(sto sa default clockom nije bilo moguće, gasenje ekrana i td...)

Skor je bio tragican :4500 bodova, ali to sad nije bitno...bitno je to da je sa downclockom temperatura na kraju bencha bila malo viša od 70 stupnjeva(i u everestu, i gpu-u i u rivi tuneru)...(iako mi je to cudno, zato sto se takve temperature nisu pojavljivale na staroj konfi...al pustimo sad to)

NAkon vracanja Default klokova nisam uspio odvrtit ni prvi bench, i monitor se ugasio...

E sad, zanima me dali je tu grafa otisla ili je silencer u banani...jer ako je gafa otisla a silencer je u redu...Uglavio bih silencera na svoju GS-icu..jer ova se fakat dere

Kako otkrit u cemu je problem, i...neznam, svaka sugestija je dobro dosla, jer nemam sta izgubit...tj. vec sam izgubio

Hvala

(mozda posudit nekakvog zalmana pa probat...neznam)
Halos je offline   Reply With Quote