Pozz
Eto, posto sam odustao od cekanja Jozhe(koji mi je grafu uvalio...), odlucio sam ju iskoristit nekako..
Pokusavam nekako otkriti dali je mozda grafa tj. recimo memorija u kvaru, ili mozda ipak Silencer na njoj ne obavlja dobro posao...
Malo prije sam ju uvalio u svoju konfu i smanjio klokove sa 350/1000 na 300/900 i odvrtio 3Dmark05, i vidi cuda...uspio je odvrtit ga do kraja(sto sa default clockom nije bilo moguće, gasenje ekrana i td...)
Skor je bio tragican :4500 bodova, ali to sad nije bitno...bitno je to da je sa downclockom temperatura na kraju bencha bila malo viša od 70 stupnjeva(i u everestu, i gpu-u i u rivi tuneru)...(iako mi je to cudno, zato sto se takve temperature nisu pojavljivale na staroj konfi...al pustimo sad to)
NAkon vracanja Default klokova nisam uspio odvrtit ni prvi bench, i monitor se ugasio...
E sad, zanima me dali je tu grafa otisla ili je silencer u banani...jer ako je gafa otisla a silencer je u redu...Uglavio bih silencera na svoju GS-icu..jer ova se fakat dere
Kako otkrit u cemu je problem, i...neznam, svaka sugestija je dobro dosla, jer nemam sta izgubit...tj. vec sam izgubio

Hvala
(mozda posudit nekakvog zalmana pa probat...neznam)