Citiraj:
Autor iggyone
...
|
IGGYONE,
ja sam isto u ovom svom ocaju sto kupit, a da radi mkv preko hardverske akceleracije odlucio istestirati stvar na Nvidiji 8800 i Intel Quadu
dakle, moji su zakljucic sljedeci:
H.254 AKCELERACIJA RADI ALI NE SA SVIM MKV-IMA!
Ono sto sam instalirao je powerDVD 7.3 i Media Player Classic...
za vecinu mkv-a akceleracija je radila sto se moglo vidjeti kad se pogleda pin video out na Cyberlink h.264 decoderu (DXVA), a vidljivo je i po tome sto proc radi sa 0-2% iskoristenja
naravno nije to sve samo tako...da bi dobio sliku ili sliku bez trzanja sa DXVA akceleracijom morao sam preci sa overlay mixera na 9 Renderless, onda sam dobio glatku sliku pa je to vjerojatno rjesenje i za tebe...
cesto mi u overlay modu nije upoce bilo slike dok nisam prebacio na renderless, u pravilu treba surfati izmedju ta 2 pa ce proraditi...
neki naslovi kao sto rekoh ne rade ni u jednom slucaju (SW, Bl.d. R.n .er 1080p), Ch..dren of Men 720 p etc..to je do nepostivanja standardiziranih propisanih guidelinea po kojima su pisani DX driveri za akceleraciju (vjerojatno su koderi u zelji da klip bolje radi preko procesora petljali s nekim opcijama, ima par threadova po forumima o tome)
probaj sa renderlessom pa javi...