Citiraj:
Autor mcclarion
zapamti zlatno pravilo ..
od 2 ili 3 vga s istim cipom i istom količinom memorije - biraš onu koja ima naj dužu garanciju othervise kupi jeftiniju ..
|
Ok, upamtit ću to za ubuduće.
Citiraj:
Autor jurbAs
bolje gainward imao dvije graficke rade odlicno jedna jos radi a 2god stara  tako da bi ti ju preporucio a ako mozes uzmi si graficku u ADM.u imas MSI za 3600kn  btw nisi pogrijesio za grafu kontam si da je to najbolje za 24'' monitor ako se namjeravas igrat na njemu... ako ne onda ti je to neisplativo
e da imas u subotu akciju u linksu samsung 500gb 500kn odi kupit 2  i odfrlji tog 750gb diska makar po mom misljenju je taj disk najneisplativiji jer je 400kn skuplji a dobijes samo 250gb vise od 500  ali to je moje razmisljanje...
|
Da grafičku uzimam naravno zbog igara. Što se tiče hdd-a možda uzmem taj od 500 gb, definitivno neću 2×500 jer mi je i 750 previše, razmislit ću još. Uzet ću onda GAINWARD 9800 GX2 , hvala na savjetu, vidio sam da u adm-u imaju za 3600 kn, ali ipak bih htio sve iz jednog dućana.
Citiraj:
Autor Ice Demon
Samo pliz, mislim da neces nist dobit od te dodatne zvučne... Razmisli malo. Ako ideš na dodatnu zvučnu, ništa manje od X-Fi Music.
|
U linksu nažalost nemaju X-Fi Music, jedino imaju xtreme audio i xtreme gamer.