Kupio sam prije 3 dana hibridnu karticu, Leadtek DTV-1800H. Iskreno, ciljao sam na Avermediu Avertv hibridnu, ali u Vemila (gdje sam bio) je nisu imali, pa mi je prodavač toplo preporučio dotičnu karticu (kao, on je ima i svi njegovi prijatelji i super su zadovoljni s njom) koja košta 315-ak kn. Učinila mi se ok, pa sam je kupio. Uz nju nisam dobio dvb-t antenicu, pa sam i nju morao kupit (dodatnih 150kn troška, uzeo sam u Robota neku malu aktivnu antenicu).
Lijepo sam došao kući, ugradio je u PCI slot, sve instalirao, zavalio se u fotelju i.... od tada ništa ne funkcionira
1. Uopće ne hvata dvb-t kanale. Ni jedan. Niti da prepoznaje nekakve smetnje, ništa. Probao stavljat antenu na balkon, u sobu, ovamo-onamo, ništa. Čak sam instalirao i neke druge programe osim njenog tvorničkog (Winfast PVR2) i manualno namještao frekvenciju mog odašiljača (Labištica, 730mhz), no ništa. Dead.
2. OK, kažem, možda im je nešto crklo, amo mi probat spojiti običnu antenu i kabelsku. Spojio, skenirao programe, našao ih, slika odlična. No - zvuka nema! Tek onda primjetih da, da bi zvuk radio (koji LOL

), treba kupiti poseban kabel koji spaja tv-karticu i zvučnu karticu.

PA JEL BIO PROBLEM STAVIT TAJ JE*ENI KABEL U BUNDLE?!?!
3. OK, kažem, usrana kartica, usrana firma, kupit ću i taj jebeni kabel sutra. Gasim komp, odoh leć. Sutra dan palim svemoćni Winfast PVR2 program da pogledam šta ima na programu kad gle čuda (pazite, ovo je zaista "čudno") - nema nijednog programa! Samo snijeg...
Ništa, kliknem tamo da ponovo skenira sve... nije ništa pronašao...
NEMA VIŠE NI JEDNOG PROGRAMA. Izgubio živce, ugasio kompjuter i poslao sve u tri p.m. (revoltiran još jučerašnjim crkavanjem Raptora) do sutradan kada sam otkrio da, iz nekog razloga, treba reinstalirat drivere od tv-kartice i onda ponovo može pronaći programe koje prije, iz nekog razloga, nije mogla. Također, daljnim istraživanjem, sam otkrio da samo promjena sourcea dovodi do dotične greške koja sve s*ebe: znači, gledam HRT1 preko obične antene, kliknem da promijeni source u DVB-T (da vidim jel slučajno šta oživjelo), vidim da ništa nije oživjelo, kliknem ponovo na promjenu sourcea u analognu antenu i - nema više programa...sve izbrisano... i onda ajmo ponovo, reinstall drivera, skeniranje, itd.
4. Teletext uopće ne radi na ijednom programu (dok su radili i dok su se dobro vidjeli), samo se upali ekran od teletexta i dolje stoji P100, a sve ostalo je crno. I to je to
Predivno iskustvo, predivna kartica, predivan software...
Sve testirano na Visti i XP-u.
U ponedjeljak im idem vratiti karticu i tražiti povrat novca jer ovo je smeće. Imate li neku dobru za preporuku??
Šta je s
ovom?
Hvala