View Single Post
Staro 10.04.2004., 12:40   #53
puta
Premium

puta's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Da znam da se poslje tekme čeka na stadionu. Čekao sam u Splitu 8 sati , u Zagrebu 4 sata ( na snjegu ) , u Osijeku , .... svugdje se čeka osim u Varaždinu i Puli.
Zato Stonsi i Demoni svaka čast.
Znam da je taj tovar , koji je predvodio incident , već prije bio poznat muriji ali on nije ništa drugo doli HULIGAN i s takmi bez procesa suđenja 5 godina bajbukane pa ako ga se ulovi da vozi auto bez pojas još dvije ba bi brzo nestali huligani.

Današnja tekma. Pa zna se da je Kate tovar pa šta se čudite da če odmarati igrače. Pa pustiti če svom Hajduku.To je problem Rijeke šta su treneri neki ljudi koji su došli sa strane.

Što se tiče onog posta šta je Isus napisao , pa i po Rijeci ima studenata koji su iz Dalmacije ili Zagreba , i ja mislim da ih ima više nego nas riječana koji studiraju , pa i ovdje kenjaju po Rijeci i jedni i drugi , ali kad naletiš na nekog takvog samo mu reci mogao si studirati tamo di si rođen. "Svaki cigo svog konja hvali"

Na post dali mi više navijamo za Dinamo ili Hajduk ..... postoji slogan "Sami protiv svih". On bi Vam dosta toga mogao objesniti.