View Single Post
Staro 18.04.2008., 18:17   #556
captain picard
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Aug 2006
Lokacija: Dubrovnik
Postovi: 50
e da još dodam onda par stvari jer vidim da nisam dobio gomilu kritika koje sam očekivao
npr. ja ne tražim od kupca račun za robu koja je kod nas kupljena jer se uz malo truda može pronaći onaj originalni negdje duboko u kompjuteru zakopan.. malo si damo truda i nema problema.. ako imaš račun, super, meni lakše..
a i još jednu stvar sam radio (nadam se da moji dobavljači ne čitaju ovo).. npr. dođe čovjek treći put na reinstalaciju Windowsa.. misli da ih je srušio (opet).. no, meni malo sumnjivo i ja pustim test hard diska i otkrijem da disk ima bad blockove koje taj program (orginalni od Seagate-a) uredno otkloni.. no, ujedno i napravim Ghost image njegove instalacije kako bi u slučaju da ipak ne bude samo par bad blockova imao manje posla. i... eto ti čovjeka kroz 6 dana opet.. i ja mu slijedeći dan (nakon ponovnog testiranja) kažem da je to Hard disk ali kako smo opet "popravili" bad blockove i da će se opet dogoditi pa ćemo ako se on slaže njemu dati isti takav novi a taj "ubiti strujom" kako bi ga mogli reklamirati.. hmmm.. tko se ne bi složio.. naravno, ubili smo disk (sa 24V) pipkajući po disku dok nije zasmrdio i poslali ga na reklamaciju.. čovjeku nismo ništa naplatili i dali smo mu bon za jednu besplatnu reinstalaciju ili čišćenje virusa i to je to..
ja osobno mislim da onaj tko tako ne postupa nema što raditi u poslu s kompjuterima.. ipak nisu to vreće krumpira nego živa bića (i još zločesta) koja se u mnogo slučajeva ponašaju gnjusno.. rade u servisu a ne rade doma.. zato ih treba znati "u dušu" i biti prijatelj s kupcem a ne kutijom koju prodaješ...
da zaključim. moji kupci (osim 3 kupca a to je duga priča) SVI odreda pričaju kako je kod mene super butiga (dućan).. kako su svi ljubazni, profesionalni i slično.. otkad smo i najjeftiniji.. ludnica..
evo da ubacim i link na novi letak kojeg još nema na stranici.. http://www.infoplanet.hr/letak.mdi
P.S. zanemarite WEB-shop.. cijene su od 5-15% veće nego u stvarnosti.. nešto se poremetilo..
__________________
Engage
captain picard je offline   Reply With Quote