View Single Post
Staro 18.04.2008., 18:04   #59
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
o je vec bilo puno razglabanja po internet na ovu temu..

uglavnom to je pristojba za tv prijemnik. nema veze jel ti imas antenu ili nemas. nema veze jel gledas i sta gledas. ako imas tv onda to moras platit. ako ih vec nekeko sjebes, onda te jebu za tranzistor na kojem kao slusas radio..uglavnom nasa televizija na ovaj legalan nacin godisnje ukrade 900 000 000 kuna (slovima:devet stotina milijuna kuna) a svi smo svjedoci sta gledamo na HRT-u.
A taj iznos pretplate se određuje na jos debilniji nacin. mislim da je to 1.8% prosjecne place u rh. Ja sam se doma svadjao sa starcima i objasnjavo ima neke stvari, ali nista. star odjavila tv, ali dosao za par dana inkasator i zaprijetio joj prijavom i ona ga odmah prijavila ponovo. ja sam se rasplakao kad mi je rekla..uglavnom kad cu ja imati svoj stan, necu nikad to placati..i ne placam vec 4 godine.

Mislim da tv kartice nisu u toj kategoriji, ali taj "zakon" je toliko glup, nedorecen, toliko rupa..ali ponavljam jako je dobar jer godinje donese ne malu svotu novaca za za sta? za nista? cigani, majku im jebem ušljivu..

a sto se tice odjebavanja tih cigana od svog kucanstva ima par nacina.
naravno finih i manje finih (ja sam za ove druge)

Znaci govorim sve iz iskustva, jer sam imao situaciju u Bjelovaru kod staraca.

Bila je fora da odete u neki servis i oni vam napisu da je vas tv pokvaren i da se ne moze popraviti..i vi s tim i izjavom da niste u financijskoj situaciji da kupujete novi, i oni vam skidaju pretplatu..
Drugi je da vam pečate tv..

Ali..sad se ušljiva gamad dosjetila pa sad kad idete ih syebat na nacin br.1 onda morate potpisat izjaviu da ce te ga pustit u kucu da on provjerava kad hoce da li vi imate tv u SVOJOJ KUCI.. i onda vecina ljudi odustane od toga, ali finta je da to potpisete i kad vam dodje samo mu pripremite isprintan zakon o nepovredivosti doma i to mu urucite.. a ako vam nesto pocne srat sa zadovoljstvom ga izudarate tupim predmetom..naravno po glavi..i onda pozovete policiju i kazete da je lik dosao, prijetio, psovao i da ste bili primorani upotrebiti silu (ili ti "po glavi stanovnika").
Pa jel ste vidjeli gdje po novinama da je netko napao inkasatora? ja nisam, a zasto? zato jer su to picke koje gnjave zenu i djecu, a kad im dodje covijek objasni neke stvari pobjegnu ko picke i onda se nadaju da ce ulovit zenu samu doma i onda nju najebat na to sranje..

Zamislite ovo: kupite ves-masinu. I doma dolazi lik iz hrvatskih voda i pita za masinu, jel imate, hoce on to provjerit i takve gluposti. sta bi mu rekli? i napravili?

ista stvar je i s tv, smo sto oni imaju neku nazovimo to podrsku zakona i onda na jadnim ljudima iskamce tolike novce. napominjem, ne znam ni jedan primjer da je netko odjebao inkasatora i da je ovaj dosao s murjom, uostalom mislim da je to nemoguce.. znaci neka vam prijeti samo ga odjebite..jer on zna da to sto radi da je to sranje od posla, ali mislim da su oni nesto placeni po pretplati..u biti isplati ima se jebat tebe u zdrav mozak..

P.s. ispricavam se na rijecniku, ali to je valjda jedina tema koja me toliko zapali i ne mogu si pomoc..
srale7 je offline   Reply With Quote