Citiraj:
Autor yedwy
A čuj što više kartica bolje za nas, jedino je problem kaj je pitanje na kaj će nvidia usjmerit support jer kad se oni ovako razmašu znaju patiti driveri, ipak s obzirom da se i nove grafe temelje na jako sličnoj arhitekturi (da ne velim istoj) nebi trebalo biti zapostavljanja tj svi driveri bi morali pasati i na starije karte uz neznatne ili nikakve izmjene...
Inače IMHO kupovanje grafe je najgori stavak odluke, uvjjek bio i bit će, ja bi recimo opet uzeo 8800GT ili GTS 512 eventualno...
|
ma prijatelju koliko je moguce biti pametan kad se igras na 1920x1200? tu nema pametnih stvari istovaris oko 4k kn i to je to nemas druge jer igranje na toj rezi je vise luksuz sto se i potvrduje bar zasad. Samo da te pitam koji monitor imas? Danas je mainstream na 1680x1200 i to prati vecina kartica. Ali ove vece reze su zivi problem neki put ti bas fali tih 5FPS.a koja je razlika u rezi i nemos se otet dojmu da ti nekaj fali... i da bi ovo moglo radit bolje.
Ja sam sad ozbiljno poceo razmisljat o novoj grafi i ta gx2 mi je zapela za oko jer ona se zasad jedina moze koliko toliko normalno nosit sa 1920x1200. Znam da je to ubiranje love da nije to nista sto nije videno ali sto da radis kad ti treba... Mogu sad neki rec i 8800GTS 512 je okey i slazem se da je u redu ali hoce li ta grafa prezivjet 9mj koji ce biti puno novih igara sa novim enginima poput far cry 2 i ostalog moj odgovor je ne... Mozda se cak i nvida pokrene pa nekaj napravi po pitanju novih grafi. Ali sve u svemu ovo sadasnje stanje je 2 puta bolje nego prije 6mj kad je bilo 3 nvidie u ponudi 8800GTS GTX i Ultra i 2900pro sad bar imas grafe ispod 2k kn koje su okey od 2 do 3 imas grafu koja je vise nego uredu za trenutno igranje i imas do 4k kn ubitacnu karticu (gx2). I sad da ja vas pitam jel covijek moze biti pametan?! Pricekat je jedini pametni izbor za sada ali pitanje je dokle cekat da dobijes jos 15% bolju grafu od stare ovo sto se dogodilo sa 8800GTX.om vise se nece omaknut nvidi bez brige!