View Single Post
Staro 18.04.2008., 09:41   #36
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Gordon Freeman Pregled postova
konzola i pc imaju i svoje pluseve i svoje minuse.
Prijatelj mi ima xbox360 pa mogu reći da je preljepo igrati na njemu a u filmiću mi nije jasno zašto piše ali na pc se igra sa tipkovnicom i mišem jer ako se nekome teško odvojiti od toga kupite samo tipkovnicu i miš za Xbox360 i uopće nije skupo.Još jedna dobra stvar kod te konzole je što možeš ići na net bez problema.On se spojio sa Xbox360 na svoj ruter i net mu super radi,igra surfa, i evo caka za one koji su pričali da nema patcheva SKIDA petheve za igre....stvarno je taj Xbox360 kao mali komp,naravno da po funkcijama pc je daleko napredniji ali Xbox360 nije nimalo loš.
PS3 nažalost nisam još probao ali planiram da ga kupim i prijeđem metal gear solid 4 i prodam onda
od kad je izašao MGS serijal igram i pratim ko lud p**** samo izdaju na konzolama PS:/
A čuj kad se ima love sve je lako - ja da imam love imao bih i zver od kompa i xbox i plejku.....
Ovak mi je komp najbolji a na kraju krajeva baš i nemam previše vremena za igranje da bi odigrao sve kaj me zanima

Nego jednom sam čitao (prije izlaska COD4) kak bi bilo dobro da naprave igru i za pc i za konzolu zajedno tj. jedna te ista ali je frajer iz IW-a odma napisao da to nije moguče jer bi onda igrači na pc-ju bili u velikoj prednosti nad konzolašima u igri...............
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote