Stvarno ne vidim nikakvu poantu ovog tzv. filmica......
kad kaze da ej dao 2 soma za grafu.... mogao je dati i lovu za novi lcd a ne gejmati se na starom 15" crt monitoru...
ima samo jedna igra koja mi fali u pcgamingu a to je gt serijal..... ali boze moj..... to je samo jedna igra naprema tona naslova koji sam odvrtio na pc-u....
mozda je to neka t-com antireklama za pc gaming jer zele da im multiplayer igraci oslobode dio ionako pretrpane mreze.... neznam.... ali znam jedno da jos nisam upoznao covjeka koji je prodao komp i presao na konzolu.... dok kontra prijelaza znam na skoro stotine (racunajuci od ps1)
mozda ima stoji cinjenica da je pc gaming malo skuplji sport..... ali svako koliko izlazi nova konzola mislim da to izjednacava stvari......
slazem se da su "prave igre" rijetke na kompu ali nisam tuzan zbog toga, jer barem stignem svaku "pravu igru" detaljno odigrati i naravno s puno elana......
a o doradama, preradama igara da ne govorim......npr gta san andreas..... na konzoli je to jedna igra.... na kompu uz pomoc raznoraznih modova..... hmmmm.....
pozz