View Single Post
Staro 18.04.2008., 00:57   #200
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Smile

8

Totalno sam u nekoj autofiliji zbog moguce kupovine i vjecnih rasprava o boljim vremenima. Pa da stavim par slikica koje sam bas danas u prici pokazivao.

Prvo od vlasnika Svicarca, vjerovatno naljepsi primjerak Fiat Coupe-a ikad na cesti +modifikacije koje nema nijedan u svijetu (Boostronic). Prodao ga je prije par godina : Fiat Coupe(7.49 MB)

Pa onda iz arhive par starih slikica prekrasne LE Barchette :

Barcha LE 01
Barcha LE 02
Barcha LE 03
Barcha LE 04

Zlocin je da su mali rasni roadsteri i coupei srednjeg segmenta potpuno nestali od imena koja su ih prije uzgajala sa barem jednim modelom u gami. Ovo ostalo je toliko prostituizirano trendovskim dizajnom da ih nemogu gledati. Coupe, Barchetta, MR2, MG TTF... šteta. Mali autichi,koji su okretali glave, ali nisu izazivali zavist. Kvalitetu koju jako cijenim u HR.

====

Kad smo kod auta snova. Kladim se da vlasnici Focus CC3-ke nece vise imati snove o buducim kupovinama!

Naime nesto mi je cudno bilo zasto auto koji je sluzbeno izasao 2006/2007, a po vise od pola EU ne se kotrlja ni u 2008 godini?

Ona vidim da je vec sada Revizija 3, odnosno Ford Focus CC3? Kako ce biti CC3 kad nije ni 2 godine posteno na cesti? I spojim manu koju na sve strane spominju vlasnici : Previse buke u kabini. Ali jos gore od toga; Pininfarina je u svojoj tvornici nesta zabrljao sa konstrukcijom krova i za sada, velikom broju ljudi curi krov !

Od svih vlasnika koji su slali na servis za popravak, gotovo svima je produzen interval cekanja i sveden na novi auto ili potpuno novi krov. Koliko se da procitati, nekima ni to nije sredilo stvar! Zastrasujuci su komentari : >>>>>>> (60 komada)

Posebno broj vlasnika iz nekoliko zemalja iz kojih se javljaju. Gdje god se pita za curenje krova, CC je negdje gadno zabrljao, buduci da svi popravci idu do Pinnifarina tvornice. Profit i nezavrseni prozvodi oko nas na sve strane !

8
Visage je offline   Reply With Quote