View Single Post
Staro 17.04.2008., 22:52   #2
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
hmm, niti jedan?
stavio si linkove na coolere za kuciste (80-120mm). ono sto tebi treba neces naci vjerovatno nigdje, tebi treba mali, vjerovatno 35-40mm vent koji se sarafi u tri tocke a takvih bas i nema za kupiti. svako aftermarket rjesenje za tu grafulju kosta vise nego sto graficka vrijedi pa je tu i pitanje isplativosti a i nemam ideju koji cooleri su s njom kompaktibilni, mozda vf700 al-cu kada bi nasao polovni bi se isplatio (idu po 60-80kn).
IMO najbolje rjesenje ti je zicat vent od nekoga tko ima neku krepanu graficku, uz malo srece naci ces jedan koji ce ti odgovarati. znam da meni nije uspjelo isto s 9600 pro jer je imala neki ultra mali vent kakav nisam nasao ni kod kolege koji ima groblje krepanih grafickih, na kraju sam stavio zalmana ZM80D-HP koji je ionako se povlacio po ladici. slican problem sam imao i s x700 koju sam ovdje kupio, dosla s prozujalim ventom. tu je posluzio onaj zalmanov koji izgleda kao ZM80-D ali je siv, ne sjecam se naziva. isto reciklaza iz prasnjave ladice
jeftino rjesenje je i Zalman ZM-VHS1 ako ga uspjes naci, na njega idu klasicni 40mm ventovi koje se moze jos kupiti, jedino sto su isti zujalice

dosta od mene, pocinjem zvucati ko reklama za jebenog zalmana
greg SE je offline   Reply With Quote