Citiraj:
Autor Gordon Freeman
Da ali mi opet pričamo o igrama koje su prerađene samo sa konzola za pc...nije to to i tako "prebačene" igre budu preljepo radile kao što su i prijašnje prebačene igre pokazale,...a i kad malo bolje razmislim pa sve igre koje su mi se svidjele dolaze sa konzola a tek onda na pc...(dobro koji ja k*** onda radim na pc?!).Ma neznam ozbiljno kontam prodati komp i kupiti si neku 4.8.6 za office i ubosti ps3 i neki veliki lcd tv.
Nema više ni patcheva,ni instalacije,ni updatea,ni trzanja,ni ničega...a i nije tako puno 3000Kn za ps3.....a komp za igranje ispod 6000Kn sanjaj i to još se ispituješ dali neke igre rade glatko...
Rijetko koja igra koja je samo za PC me oduševila....tipa Dreamfall ili...a hebote et o nemogu ni nabrojati igre koje su samo za PC rađene 
|
Igre izlaze prvo na konzolama jer oni više plačaju!
Samo ti baci komp, kupi PS3 i telku a onda počni štediti za sve patcheve, nove mape i ostalo kaj konzolaši plačaju - da plačaju posebno!
To je i razlog da se konzole više guraju jer industrija zabave više zaradi na njima...

Npr. pričalo se da će novi patch za COD 4 sa novih 4 mapa trebat platiti ali se to brzo zaboravilo - patch za COD 4 na konzolama će izači prije jer oni to plačaju.
Jedini razlog zašto bi ja uzeo konzolu je da me djete polako pili (najbolja frendica joj ima plejku 2) ali sad baš i nemam para pa ju zamuljavam i nabavljam igre za njen PC ko lud