evo vam moja iskustva sa dotičnim diskom:kupim novu konfu,gigabyte ex38 ds5,e8400,corsair 640w,radeon3870 i za sistemski izaberem ovaj 320GB 7200.11, a za podatke 500GB 7200.11 sa 32MB casha,oba dakle seagate.
spojim ih na ploču,dovučem jedan kabel sa corsaira i napojim oba diska na 1 kabel.i gle čuda,win se jedva podižu(prethodno napravim particije na ovom sistemskom).prebacim poseban kabel na ovaj od 500,win se nekako dignu,idem kopirati sa 320 na 500,ide normalno,sa 500 na bilo koju particiju na 320 krene brzo i onda se totalno uspori i gotovo stane.nakon par reboota,bios prijavi da nema butabilni disk.ja u bios,kad ono cylindric,sectors,...sve na 0.provam sa seatools,smrzne se računalo.odnesm ga u adm u servis gdje sam ga i kupio,ljudi konstatiraju da je dist riknuo i stave novog.kao, sad sve radi.ja im kažem da sad opet spoje na isti kabel oba diska,oni to naprave i opet isto.win se jedva podižu,preko minutu.promjene napajanje-isto.nakon 2-3 sata promjene i sam disk,stave samsung, isto 320GB 16MB i sve radi.e sad kako,zašto,...nemam pojma.kad je već sve ukazivalo na ploču,odnosno njezin sata kontroler,eto, ispostavilo se da ova 2 diska od seagatea ne mogu raditi zajedno.kad ostavim spojen ili jedan ili drugi,ide sve noramalno.zašto je riknuo prvi,isto nemam pojma.ploča flash-ana sa novim biosomf2,nije pomoglo.ima i doduše neki neoficijelno f3a,ali dok ga ne stavi gigabyte na stranicu,neću ga stavljat.ionako me sad nije briga,jer samsung+seagate sad rade ok