Citiraj:
Autor Gradjanin
ma niste obojica skuzili bit. i drzite se opcepoznatog skrtog stava prosjecnog 'rvata: racionalnost!
ok, nema bespotrebne rasprave.i fakat nema niti jednog slova kojim bi istaknuo svoj materijalni status prema nekom drugome, niti cu to ikada raditi.neznam u kojem si ti to djelu procitao i zakljucio. stvarno ne kuzim smisao toga kaj me pljujes, a kako i sam vidis, imam SAMO JADNI 1000kn VRIJEDAN proc u kanti koju imam. stoga, fakat se trsis bez veze i valjanog razloga.
uglavnom moze se to i ovako reci.
za igranje u rezoluciji 1920x1200 i visoj, tj za maksimalni vizualni dozivljaj u igrama na 24" 27" ili 30" monitorima i njihovim nativnim rezolucijama potrebno je imati hi-end pc.
a ti budi racionalan koliko god te volja. ne kuzim zakaj se uvijek ide u tu krajnjost da se iz razgovora makne realnost, pa se ubacuju klasicne spike poput: preseravas se lovom i slicnim. jebote, da to hocu, odavna bi imao neki quad extreme za 1000 eura, tri sli ultra i slicno u stroju. najzanimljivije je kaj se u tu spiku uvijek javi ekipa koja drzi klosarski stav pod spikom racionalnoga. ok, svako si priusti ono kaj zeli. to kaj si ti racionalan khm khm mene ne sprjecava da kazem kako imam to kaj imam. pogotovo ne toliko da bi se ja sad osjecao posramljeno jer si me ti popljuvao svojom racionalnoscu. LOL cu ti samo reci...zivjela opcepoznata 'rvatska racionalnost 
|
bemti kako to pises da mora covjek quotati ama bas sve?

tko te napao? ja sam ti odmah napisao da to sto ti patis na 24/27/30" (i koji je na kraju od tih svih?) ne znaci da mozes neke stvari stavljati kao cinjenicu. a iz tvog posta se dalo shvatiti da nema igranja novih igara bez jebenog quada ili barem nekog od najacih c2d. sto nikako nije istina.
a to sto ti nisi htjeo isticati "ja imam a ti ne" stav si popusio u ovom zadnjem dijelu posta gdje sve one koji imaju muda suprostaviti se tvojom misljenju nazivas (istina, na fin nacin) klosarima jer logicno samim time sto ne slijede tvoju filozofiju nemaju ni usporedive kante.
zar nam stvarno trebaju ovakve kretenske i besmislene rasprave ovdje na forumu? u threadu je receno sve sto se o temi moglo reci, daljnje natezanje oko toga tko ima veci ostavite za kavice po gradu