View Single Post
Staro 17.04.2008., 12:27   #58
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
8

Ovo me sjetilo na jedan vic iz 70-ih sa Bobijem i Rudijem :

Dolazi neka stetochina "TV kontroler" i zvoni na vrata. Rudi otvara vrata i gleda tko mu zvoni.

- Dobar dan, dosao sam provjeriti imate li TV aparat u stanu, buduci da nemamo nikakve primitke uplata vasih racuna.

Rudi ga gleda i zakuka : Ma kakav TV, nemam ja TV. Znate vi kak je to sve skupo danas. Budite ozbiljni, odakle meni TV?

Kontoler ga gleda, gotovo pa je uvjeren i pita : Dobro a sto je sa susjedom preko puta? Sa njim imamo identicnu situaciju!

Rudi : Ma dajte, Bobi je najveca skrtica koju znam. Bas ce on imati TV! Pa vi nemate pojma koliko me davi, stalno visi kod mene, samo da bi gledao TV!

ups

Za nepravde i ostalo na temu HTV-a... uzmite Anićev rjecnik (Bratoljub Klaic) koji nije mladji od 1992 i pogledajte puno znacenje : birokracije

Ova sirotinja sa linka, nije ni naznaka sto ta rijec doista znaci a barem 98% ljudi nema pojma za pravo znacenje. To je najveci odgovor na pitanje > Zasto?

Veselite se EU zakonu za eutanaziranje analogije kao potpuni prelaz na digitailju. Da vidis kako ce se to fino obracunavati i evidentirati!

> pomoch <

8

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 17.04.2008. u 12:55.
Visage je offline   Reply With Quote