View Single Post
Staro 17.04.2008., 11:11   #83
Gradjanin
Premium
Moj komp

Gradjanin's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Hektor Pregled postova
slažem se... mnogi su preozbiljno shvatili jedan hobi kao što je igranje igara na kompu.Postane im to opsesija.Meni je to također malo žešči hobi i dugogodišnja strast ali uvijek kupujem racionalno.To je možda relativan pojam ali jednostavno sam svjestan da što god da kupim za godinu dana je to samo prosjek i jednostavno unaprijed igraš izgubljenu utakmicu.Pratim tehniku i mogu si priuštiti što poželim jer radim već 15 godina ali jednostavno,za moj pojam,30 fpsa je meni dovoljno.Ne želim bacati novce u vjetar.Ali svatko ima vlastite prioritete.
ne rista. nije to opsesija. to je realnost. cista. hoces li eye candy, moras gurnut rukicu u dzepek. i tocka. da je po tvome, i da je dovoljno to kaj je tebi dovoljno, pc bi jos uvijek bio na razini p90 i slicnih u vga rezi. no, skuzilo se da to moze izgledati punoooo bolje, brze, ljepse, fluidnije, ukrasenije...

i bilo bi ok da ljudi prestanu igranje usporedivati samo s brojem slika u sekundi. kad ce vise ljudi shvatiti da nije stvar hi-end kompa u njegovoj samoj brzini, koja je naravno bitan faktor, vec je bit u tome da na toj brzini ali prije svega, na visokim rezolucijama, moze sasvim glatko vrtjeti igre s maksimalnim grafickim detaljima..poput 16xaa, 16x anisotropic, upaljenim svim mogucim dinamickim svjetlima i sjenama itd itd.

to je cijela bit ovih mojih dosadnih khm preseratorskih slova. sve ok kad je u igri 19" i neko medium igranje. no kad pozelis okusiti one postavke koje su ti vise manje sive i nedostupne, ili kad ih upalis igra ti se srusi, skuziti ces o cemu ti pricam.

eto ...mislim da nam treba poslije ovih slova