View Single Post
Staro 17.04.2008., 10:22   #31
ABuser
Premium
Moj komp

ABuser's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Hehe, znao sam da je to muljaza sto se prica kako danas nemozes ispod 500W ici. Evo primjer - ja sam do nedavno imao u ovoj konfiguraciji :
Core 2 Duo E4500
Gigabyte P35-DS3L
2x1GB DDR2 800MHz Kingmax
Gigabyte 8800GTS 320
2x Seagate Barracuda 10 160GB
+ DVD prža i 120mm ventilator na kucistu

450W napajanje i radilo je bez problema. Cak sam jednom prilikom ubacio jos jedan PATA disk (ne radi testiranja, nego radi osobnih potreba) i imao ga unutra par dana, i radio mi je normalno, a jos konstantno imam preko USB-a hrpetinu uredjaja pokopcane izmedju ostalog eksterni 2.5"HDD. I kada sam tako imao dakle dvojezgreni proc, 8800GTS, 2GB RAM-a, 2 SATA HDD-a, 1 PATA, 1 vanjski USB, komp mi je najnormalnije radio na svemu na 450W, jedino mi se smrznuo kada sam pokusao Crysis natjerati na max, no to mi je ionako bilo besmisleno posto ga nisam mogao furati na max glatko, ali eto, dok nisma imao jos taj PATA disk unutra tada se nije smrzavao na max. Sad trenutno doduse imam 550W unutra, ali to nisam stavljao iz neke prevelike potreba, nego mi je na drugom kompu riknulo napajanje pa sam samo ovo 450 preselio tamo i kupio onda 550 za svaki slucaj ako upucam jednog dana neku graicku koja vise trosi ili tako nesto.
ABuser je offline   Reply With Quote