Citiraj:
Autor Vuco
Iskreno, samo me zanimalo kako ti radi klip. Ništa više
Damn it, sad samo meni klipić ne dela. Još me jedino Greg SE može razveselit kad kaže da njemu na AMD-u isto ne radi
Ajd, drago mi je da ti radi KM player. Omegi ne dela  .
EDIT:
Pošto imaš procesor na 3Ghz, a i na sve strane se ovdje hvališ sa time, nadam se da si pod Video (Advanced) stavio Preset: Quality (3Ghz).
Između preseta Speed i Quality, na klipu mi je razlika od 5-6fps-a (~15fps-a naprema ~9).
Inače, fps-e u KM-u vidiš kad stisneš Tab 
|
meni je isto drago frende moj jer sam već izludio sa glupim trzavicama na skoro svim filmovima, ali sam od sinoć od 1:30h na dalje sretan i gotov sa traženjem
nego njube koji me bezobrazno proziva, normalno da sam stavio na quality i nema nikakve razlike ni u fps-ovima, ni u cpu usage... kako neću staviti kada fino pokraj opcije piše da to mogu staviti samo oni sa 3ghz cpu
ovo za tab se mogu samo grohotom nasmijati i ako ću umret, umret ću od smeha... čovječe jučer sam 2 sata čačkao po playeru da ga dovedem u red što se tiče dts-a, fontova, default naredbi, shortcuteva i tako to, a ti mi kažeš da stavim na high quality, a stats mogu vidjeti sa pritiskom na tab