Citiraj:
Autor smrad
Zanima me DVD recorder, do 2000kn. Ne znam sta treba gledati kod toga, samo mi je bitno da ima USB, da mogu snimljene stvari prebacivati na externi disk. Molim vaše preporuke
|
Bez ljutnje ljudi ali stvarno nemojte biti tolike lijencine za otici na search foruma. Imas valjda barem 10 recentnijih tema koje se bavi istim pitanjem. Od mene ih je barem 50% i sve u tancinu imas spomenuto. Ovo sa externim diskom mozes zaboraviti. Zastita prava. Uz to, cak ni top model Pioneera koji mi je dolijao trenutno, neda nista osim audio igara na vanka. Ostale finese na koje trebas misliti prije kupovine... vec sam 10k puta pisao.
Citiraj:
Autor refugee
Ne zelim se opet upustat u rasprave, ali Sony je barem jednako kvalitetan. Rekla kazala kvarovi su tocni kao i tracevi u Farmi.
|
Netreba generalizirati s time se slazem. Nazalost refugee, pitas li upucenije prodavace ili servisere u trenutku kad nisu u nekoj sluzbi promocije... nijedan nece preporuciti Sony-a!
Ako si imao priliku gledati iznutra njegove DVD recordere, onda znas da unutra pola logike nema veze sa Sony-em! Sony jer servisno stekao izuzetno losu reputaciju zadnjih 5+ godina specijalno za mini linije i DVD recordere. Drago mi je da tebi radi i kucam u drvo da tako i bude. Ali po uzorku sretnog vlasnika nemoze se sakriti podatak da su nonostop gosti servisa. Imam dosta pro opreme od Sony-a. Srecom po mene - tad su bila druga vremena konstantne kvalitete. Ali danas ni za poklon (posebno ne tada) nekome nebi uzeo Sony DVD recorder.