View Single Post
Staro 16.04.2008., 21:59   #80
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Gle Građanine ti svom silom pokušavaš sebe i nas (a više nas očito) uvjeriti kako mi nemamo love da si priuštimo c2d ili quad (dok ti eto imaš), moram te razočarati jer ja si mogu priuštiti sutra ujutro otić u dućan i kupit bilo kakav (iole normalan) quad proc i ploču i DDR2 rama kolko god stane na nju a da neću ništa morati otplaćivati idućih par godina, nemam neku uber plaču ali za to je dovoljna, ja isto trošim na gušte (ne samo komp) i nikad mi na to nije bilo žao dat lovu ali postoji kupovina za gušt koja ima smisla i postoji ona koja nema smisla u datom momentu, ako imam smeće od zvučnika i oću bolji zvuuk ima rezona kupit dobre ali ako imam dual core koji daje sa mojom grafom 140 FPSa u nečemu a sa quadom nek imam recimo 190 - meni to nema smisla, makarr vjeruj mi da je jako malo igara di bi i to dobio jer usprkos tvom uvjerenju da nije tako tvoja grafa jest slabija od bilo kojeg quad proca, pa čak i dual core proceva, ali religija je (skoro) slobodna stvar u ovoj državi pa tako i ti možeš vjerovati kaj oćeš...

Uživaj mi...

P.S.
Odustajem ubuduće od diskusija u ovakvim threadovima jer vidim da je besmisleno...