16.04.2008., 20:38
|
|
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Autor srale7
ok genijalci..
@Eurovindizel
Kao prvo drugi put ti ponavljam, nisam zivotinja (ni macak)..kao drugo ja imam zivot i po treci put ostavi se mene.. Nikom nisam rekao da je smotan, nego sam da mozda radi preveliku paniku oko bizarne stvari..Nigdje nisam rekao da me zivcira sto on ne zna stavit cooler, nego sto postavlja brdo nepotrebnih pitanja. sad zadnje je kako S1 hladi pasivno, bez venta?? pa ne znam, ima u kompu mali crnac i puse punim plućima po njemu?? Izgleda da jos nisi slusao termodinamiku na faksu..a s ovakvim pristupom ju neces nikad ni polozit..
@abuser
S1 i 8800 gt su savrsen par, naravno sa 120mm ventom. bez njega nista. neka slabija kartica da, ali ova ne.
Dobro provjetravano kuciste ti znaci imat jedan 120 mm na upuhu i jedan 120 mm na ispuhu i enentualno jedan takav na bocnoj(to je opcija) s tim da su ti sve bespotrebne rupe zatvorene. ( to se odnosi na neko normalno, odnosno kvalitetenije kuciste)
Citam sad tvoj post #56, stvarno si filozof kakvog nema. koliko ti pitanja postavis u pekari kad kupujes kruh? 20?
ponavljam ti S1 +120 mm@5V ti je skoro pa necujno (cca <15dB) i vjerujem da ga neces a hladit ce super..
sta si mislio pod ovim da je opcenito kvalitetno?
eurovindizel, molim te da mi se vise ne obracas kad ne znas normalno..hvala
|
E kvragu, sad i mene pocinjes zivcirati. Nisam ja pitao kako S1 bez venta hladi, znam na kojem princpiu to radi, nego koliko efikasno hladi!!!! A ti meni sad seres o pristupu prema termodinamici i ne slusanju iste. A ovo sto je vin dizel rekao, mogao bi ga i poslusati. Ja sam ovdje postavio temu sa pitanjima, a ti ako ti smetaju pitanja, ili iblosto ovdje, ne moras odgovarati. eto, toliko je jednostavno. Nego se ovdje javljas sa postovima koji su pola odgovori, a pola vrijeđanje i trollanje. Ili odgovori nekome tko pita nešto ako želiš, ili se ni ne javljaj. Eto, sad i ja moram biti bezobrazan.
|
|
|