16.04.2008., 19:10
|
|
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Autor srale7
@Eurovindizel
Na zivce mi ides ti sa svojim napadanjem na mene osobno.. ponavljam ti: OSTAVI SE MENE.. (ja nisam zivotinja i ne kokodacem i ne gnojim)
Ja isto naravno sve 10 puta pogledam, okrenem, obidjem net, pogledam youtube i sl, i onda na montazu..i do sad nisam nista skurio..ali mi smeta kad lik postavi 11 pitanja o coolerima (pasivni i aktivnim), o montazi, a uopce nema cooler, nit zna koji ce uzet..Jos se hvali kak je zavrsio teknicku skolu, upisao strojarstvo, kako ima iskustva, s kompovima i sa drugim stvarima, a onda tu gnjavi s obicnom montazom coolera. Ponavljam na svakom cooleru imaju upustva za montazu po kojima bi i svaki n00b trebao uspjesno staviti cooler. A pogotovo "decko sa zavrsenom tehnicnom skolom, na strojarstvu sa puno iskustva sa kompovima i ostalim" I onda mu nakraju sve lijepo objasnim, ponudim mu svoju pomoc ali eto..nije rekao ni hvala
Eurovindizel, ako imas kakvih nejasnoca samo si procitaj #45 post.. I molim te, je tebe ni jednim svojim slovom ovdje na forumu nisam uvrijedio, pa te zato molim da se i ti tako ponasas..
|
Slusaj macak, javio si se u thread da liku kazes da je smotan jer ne zna kuler staviti. Sta te boli qurac jel zna staviti kuler ili ne? Jel tebe gnjavio? Jel tebi dosao na vrata i davio te da ne zna staviti fakin' kuler na grafu koju jos nema? Nas par smo mu lijepo objasnili kako da ga naguzi i sto da uzme, a ti uletis kako te zivcira sto on ne zna staviti kuler. Get a life. Ne moras trollati po svakoj temi random na forumu.  
|
|
|