Citiraj:
Autor srale7
nadam se da smo sad shvatili da se skidanjem colera nista ne moze ostetiti..a to sto si ti vidio je 0 bodova..i velika je razlika kad mices cooler i heatspreader..znaci nesto si pomjesao..
Po 6 put ponavljam da DOBIJES UPUTU za montiranje. I tamo ti sve pise. Sto se tice jezika za memu, oni obicno dolaze sa ljepilom na sebi. Sad ce neki rec kako je to totalno smece, ali eto ako jedna firma koja se bavi proizvodnjm coolera stavi izolator umjesto termnovodljivog ljepila, njima na dusu. Ja sam konkretno na svojoj 8800 skinuo to ljepilo i jezike zaljepio pomocu Ceramqe paste.
Kad nekom tu na forumu ponudim pomoc, onda to i mislim i nema nikakvog sarkazma u tome..
i ajde da ti odgovorim na jedno tvoje pitanje.Preporuka za cooler?
Moja preporuka ti ide za S1 koj kosta nekih 150 kn + vent 50 i za 200 kn dobijes vrhunski cooler za VGA. jedini ti je problem dobavljivost tog coolera, ali imas tu na trznici par "dobavljača" doticnog pa se raspitaj..
|
Dakle Ceramique lijepi jezeve? U redu, evo odgovora. Takodjer si mi odgovorio i za kuler, te se zahvaljujem i na ponudi za montiranje, ali nadam se da i ti vidis zasto sam sve pitao. nisam radio neku frku oko stvari koje znam. kad bi mi netko odgovorio, nisam ponovno to pitao, i mislim da si malo pretjerao napadima na mene smao zato sto sam oprezan i neupucen u doticnu problematiku. Tko pita, ne skita, ili u ovom slucaju, ne unistava komponente;-). Nerviras se oko stvari koje su tebi nebitne, a nekome itekako bitne;-). I nisi morao sada ovako pomalo bezobrazno ponavljati za manual za montažu kulera. Pa shvatio sam to prvi put čim sam vidio, a to što je još nekoliko osoba bilo dobre volje i napisalo to, to ne znaci da ja nisam shvatio da se dobe upute. Nego je smao vise ljudi htjelo pomoci. Ja nakon prvog odgovora o manualu nisam to vie nikoga pitao.;-)