moram rec da vista i nije stablina kolko se cini...al ne ustilu "normalne" ms nestabilnosti nego bas sj...koristim vistu oko godinu dana....tak da testing je na razini...kad sam ju upalio,stavio,prezadovoljan,kao i prvih nekoliko mjeseci koristenja....sve super...
a GAMING starijih igara je malo weird...fale teksture,nepodrzanost....treba skoro svaka igra fixeve..nadalje,iako je sam os stabilan,driveri nisu....pocnu zezat...lan kartica prepozna sve vrste koekcija...baca na local only....pun internet problema,a rjesenja nema....ima svoju glavu i malo previse radi automatski,stvari koje normalno niko nebi radio....pa update drivera pa se sami deinstaliraju nakon par dana il odluce jednostavno ne radit...draina bateriju sve u pm.....50% mi dulji life na xp...
test machine je HP530 laptop sa gma 950 grafom, 1.66mhz core duo i 1.5 gig rama....i radi like a charm sa svim efektima....ok,nije prezahtjevna,kopiranje je uzasno s diska na disk,sve provjerava 3 put ustranu sigurnosti ,a brzina :/
prije par dana,kad driveri poceli zezat....sami imat svoju glavu,diskat i gasit se kako im pase.....
mah
vratio se na xp black edition sa sp3 (vista look+ vista peezdarje+ funkcije + xp nacin rada = dobitna kombinacija).....