Tema: MetroCARNet
View Single Post
Staro 16.04.2008., 12:24   #124
matman
Premium

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor njuskalo Pregled postova
od frenda koji je uzeo metrocarnet sam cuo da je sranj.. sa njihovim wireless routerom to sto je zakljucan a on kak ima laptop i komp u kuci kad se ide s jednim spajat na net ovo drugo mu se odspoji i tak nes uglavnom...pa sad posto su postavke zakljucane jel postoji nacin da se to sredi,mozda zvat njihove tehnicare da to dodu postelat il nes?

Neznam, meni ništa nije zaključano, možda ti frend nezna IP adresu routera da dođe do sučelja ili nezna šifru (user, 0000).

Uglavno imam stalno jedan komp (preko žice) i 2 laptopa spojena. Zna pucat na kratko na jednom laptopu koji je odvojen sa 4 NOSIVA zida ali i to je rijetko.

Jedino svatko treba svoj CMU okristit (iliti ga: AAi@edu hr ili tako nešto se to sad zove)

eidt: Uglavnom ja sam sebi sve podesio kako želim: šifru rutera, šifru mreže i ne emitiranje imena.
Ne znam šta bi još moglo postojat, a da je zaključano pa ja ni ne znam za to.

A šta se računa tiče: plačam 220kn mjesečno za flat na 4/512 i neograničeno telefoniranje. Meni se to sviđa, em mama i seka vise na telefonu cijele dane pa manje komp diraju em ja film skinem za 1h pa ne moram seku zvat i zg-a da nekaj stavi skidat, jer sve jastignem za vikend.

Zadnje izmijenjeno od: matman. 19.04.2008. u 18:32. Razlog: male pravopisne korekcije
matman je offline   Reply With Quote