Citiraj:
Autor njuskalo
od frenda koji je uzeo metrocarnet sam cuo da je sranj.. sa njihovim wireless routerom to sto je zakljucan a on kak ima laptop i komp u kuci kad se ide s jednim spajat na net ovo drugo mu se odspoji i tak nes uglavnom...pa sad posto su postavke zakljucane jel postoji nacin da se to sredi,mozda zvat njihove tehnicare da to dodu postelat il nes?
|
Neznam, meni ništa nije zaključano, možda ti frend nezna IP adresu routera da dođe do sučelja ili nezna šifru (user, 0000).
Uglavno imam stalno jedan komp (preko žice) i 2 laptopa spojena. Zna pucat na kratko na jednom laptopu koji je odvojen sa 4 NOSIVA zida ali i to je rijetko.
Jedino svatko treba svoj CMU okristit (iliti ga: AAi@edu hr ili tako nešto se to sad zove)
eidt: Uglavnom ja sam sebi sve podesio kako želim: šifru rutera, šifru mreže i ne emitiranje imena.
Ne znam šta bi još moglo postojat, a da je zaključano pa ja ni ne znam za to.
A šta se računa tiče: plačam 220kn mjesečno za flat na 4/512 i neograničeno telefoniranje. Meni se to sviđa, em mama i seka vise na telefonu cijele dane pa manje komp diraju

em ja film skinem za 1h

pa ne moram seku zvat i zg-a da nekaj stavi skidat, jer sve jastignem za vikend.