Citiraj:
Autor srale7
@Eurovindizel
Na zivce mi ides ti sa svojim napadanjem na mene osobno.. ponavljam ti: OSTAVI SE MENE.. (ja nisam zivotinja i ne kokodacem i ne gnojim)
Ja isto naravno sve 10 puta pogledam, okrenem, obidjem net, pogledam youtube i sl, i onda na montazu..i do sad nisam nista skurio..ali mi smeta kad lik postavi 11 pitanja o coolerima (pasivni i aktivnim), o montazi, a uopce nema cooler, nit zna koji ce uzet..Jos se hvali kak je zavrsio teknicku skolu, upisao strojarstvo, kako ima iskustva, s kompovima i sa drugim stvarima, a onda tu gnjavi s obicnom montazom coolera. Ponavljam na svakom cooleru imaju upustva za montazu po kojima bi i svaki n00b trebao uspjesno staviti cooler. A pogotovo "decko sa zavrsenom tehnicnom skolom, na strojarstvu sa puno iskustva sa kompovima i ostalim" I onda mu nakraju sve lijepo objasnim, ponudim mu svoju pomoc ali eto..nije rekao ni hvala
Eurovindizel, ako imas kakvih nejasnoca samo si procitaj #45 post.. I molim te, je tebe ni jednim svojim slovom ovdje na forumu nisam uvrijedio, pa te zato molim da se i ti tako ponasas..
@coconut moze biti da je moja greska, ali ako se dobro sjecam, mislim da je bilo govora o to me tu na forumu..uglavnom ta kartica kao takva postoji sam sto ju ne dobijes(takvu) u Vemili..ponavljam nisam siguran..
@Abuser daj molim te nadji na kojoj se to kartici prilikom normanlog skidanja coolera ostecuje jezgra...ajd molim te..
|
1.Nisam se nista hvalio, nego sam samo rekao to, vise kao zajebanciju. pogledaj malo taj post.
2.Za to sto "gnjavim" sam objasnio vec.
3.Nisam znao da imaju uputstva na kuleru, jer zadnji kuler koji sam mijenjao je bio Coolermaster Jet 7+ na Athlonu 2500+, i tamo nisam imao uputstva. Ili ih nisam dobio, a trebao sam, ili ih ni nema.
4.Zato se i raspitujem dovraga, tocno zato sto "nemam kuler niti znam koji cu uzeti". Jel ti uopce citas sto pisem? Medju tih "11 pitanja" sam postavio i nekoliko o preporuci kulera, dapace, dobra polovica pitanja su molbe da mi se preporuci neki dobar kuler. A ovu drugu polovicu sam objasnio. Ajd mi molim te reci, kako bih ja trebao znati kako se ucvrscuju jezici pa da sam i zavrsio vec strojarstvo, ako ne vidim neki logican nacin, osim postavljanja onih "zvaka", a njih nisam vidio da ima igdje za kupiti. I takodjer je ujedno jedno od pitanja bilo i to, gdje ima za kupiti toga, i ima li uopce. A tu bi mi prije trebali skillovi trgovca nego strojara.
5.Za ponudu pomoci - oprosti, ali meni je to izgledalo sarkasticno. Ako nije bilo tako, ispricavam se, i zahvaljujem na ponudi, ali ne treba, sam cu to sredit. A ako je bio sarkazam, onda znas sto...
6.Koliko puta moram reci da ne znam na kojoj sam to kartici vidio! Ali, ugl, jedan post koji sam sada ovdje vidio me je "podsjetio" nesto. Mislim da je bila moja greska. Da se ne unistava cip micanjme kulera, nego onog heatspreadera, "metalnog poklopca" kakve imaju moderni procesori, i nekad Pentium 4 procesori. Zapravo, gotovo sam siguran da je bilo o tome rijec, i kazem, ja sam se zajebao. Ali ja u NIJEDNOM trenutku nisam tvrdio da micanje kulera ostecuje cip, nego da MISLIM da sam to negdje vidio, ALI NISAM SIGURAN, pa iz tog razloga i PITAM, i nadam se normalnom odgovoru, tipa, "da, moguce je na tim i tim karticama", ili "ne, to nije moguce", a ne napadanje gdje sam ja to vidio, da pokazem to, iako sam vise puta rekao, NE SJECAM SE!
Eto toliko, zasad.