Zanimljiva pričica: od kad je krenuo Maxadsl više puta sam provjeravao da li mi je dostupan - i uvijek je bio. Kad sam si malo sproračunao da bi mi 386/64 bio OK krenem ti ja ljepo doma ispunjavat zahtjeve - što znači da sam MORAO proči provjeru. Ali sranje je nastalo kad mi je printer odbio suradnju - riknuo. Velim si ja OK bum to napravil na poslu. Ali....: nono : Kod provjere broja veli mi da za moj broj usluga nije dostupna: wtf : Provjeravam doma ista stvar : giljotin : hitthewa Uglavnom od onda nikako niije dostupna

Zovem ja HT/SS : finger : veli mi žemska, nakon provjere, da mi nije usluga dostupna. velim ja kak mi je onda prije bila i da sam poceo ispunjavat zahtjeve a ona meni - to je nemoguče: axeman : Nisam to nikako mogao napraviti - ja velim nemam vam razloga lagati a ona opet -NEMOGUČE: suicide : finger : : sniper : : baad : : hitthewa : wtf : : nono : : giljotin : bonker : : Machineg : DualWiel
Sad si mislim da su si ispunili kvotu u mom kraju - jerbo IPAK JE KAO DVA METRA DODATNI PROMET MUKTE: Machineg : Machineg

: DualWiel : DualWiel

Ko ih hebe....