View Single Post
Staro 16.04.2008., 09:44   #76
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
nazalost seres ko grlica, igras na rezama na kojima procesor postaje bitan (1920x1200) kao sto je to vec zakljuceno u ovom ili slicnom threadu na OC podforumu (tko ce li ga vise zapamtiti di se sve sta pise ) i onda to postavljas kao zlatno pravilo. i kakav sad jebeni CAD? pogledaj naslov threada opet. ne pricamo o profi alatima niti o profi upotrebi kompa opcenito.
naravno da ne mogu dvije gtx u sli-u raditi s procesorom od prije 5 godina. no recimo bas jucer sam citao tekst od downclocku 4000+ (jednojezgrasa). zanimljivo je bilo gdje su im pocele padati performanse u procesorski neosjetljivom 3dmarku 05. naravno, pricam o grafickom scoreu
i nije mi nesto dalo mira, spustio sam clock svome na 1,6 Ghz (sa 2,6 na kojima je stajao) i malo se probao igrati, pad je bio nepostojeci na 1280*1024 (osim AC u kojem se vidio pad od nekih 4 FPS u min/max vrijednostima). na vise ne mogu testirati (i za ovo sam morao trpiti jebenih 60hz i sad me glava boli ) ali opet, pun k nas je jos uvijek na toj ili samo nesto malo vecoj rezi. nemam sad volje traziti par CPU ovisnih naslova koje po reviewima vole testirati i isprobavati i u kojima bi pad vjerovatno bio osjetan ali pricamo o dvije igre mozda i to ne previse popularne strategije.

dosta od mene na ovom threadu, mislim da su pametnima neke stvari jasne. ostali nek se prepucavaju

btw, bas sam jucer grafu otplatio - da stvarno mislim suprotno od svega sto sam na ovom threadu napisao mislis da bi me nesto sprjecavalo da odem i uzmem neki nabrijani proc i plocu pa bilo to i na 20 rata? cekovi za polog mi jos uvijek stoje u trgovini
greg SE je offline   Reply With Quote