View Single Post
Staro 16.04.2008., 08:41   #75
Gradjanin
Premium
Moj komp

Gradjanin's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
i da, zaboravih nekaj reci..kad probas i odigras igru u maksimali koju ona pruza, hmmm nisam siguran da ces vise htjeti igrati igre u polovnoj varijanti. ok, za to treba dati puno previse novaca, no, jednom zivimo. meni je dopizdilo non stop gledati testove i reviewe igara u kjojima vidis jebene slike i citas o nekim nebeskim fpsovima, a doma imas zrnato trzavo igranje.

gurnuh ruku u dzep, i mogu vam reci da se isplatilo. stvarno je zabavno se tako igrati. i ne, nije ovo preser vec samo gola istina koju mi uvijek potvrdi ekipa kad dode do mene: o jebote, ovo se fakat brzo vrti i predivno izgleda. i je, upravo je tako. uzitak u svakoj sekundi koju provedem igrajuci se.

istu stvar zna i ekipa koja komp pak koristi za recimo dizajn. pa kad upali u cadu neki model, nije mu svejedno je to iscrtava za par sekundi ili par desetaka sekundi.naravno, radi cad i na prastarom stroju, i mnogi jos uvijek rade na takvim strojevima. no daj tom covjeku da sjedne za neki uber stroj i sigurno ce promjeniti misljenje pa ce poceti razmisljeti o boljem stroju.

i tako u krug...nikada neces moci imati beskonacno dobar hardwer. i uvijek ces morati biti u gubitku s novcima ako zelis pratiti novi softwer. no, zivimo li mi to 500 godina?