09.04.2004., 15:30
|
|
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Originally posted by puta
Normalnim danom im se nebi ništa desilo. Ja ti kažem da dođem na Trešnju ili u Dubravu s šalom od Rijeke ili još bolje dresom od Rijeke na dan tekme kad igraju Dinamo - Rijeka nebih se baš dobro proveo.
Zašto kad se vračaš iz Varaždina ili Osijeka pa prođeš po Zagrebu moraš spremiti šalove. Ko zna , sigurno da bi me Boysi lakše uočili pa da odemo na
Na dan tekme ja i bilo tko nemam šta tražiti na utakmici među gostujučim navijačima , niti šetati po gradu ( Zg , St , Os , Ši , Zd , ...... ) sa šalom od protivničkog kluba po cesti. To ne govorim ja , to je nepisano pravilo , nego u svakom gradu postoji određena skupina ljudi koja če te napasti samo zato šta navijaš za drugi klub.
I ja imam iskustva lošeg u tome. Npr. idemo na tekmu , dobro se " napijemo" ispred drugstorea i onda na kantridu , pa ne na zapad nego preko istoka a tamo vojska Tovara. Kakve smo "face" tad bili. Ma koje face mogli smo ostati bez glave. PA SAD VI MENI RECITE. Da smo tad dobili batine ko bi bio kriv???????????
MI , policija ili tovari.
Što se tiče da če Rijeka osvojiti prvenstvo. Neče ga nikada osvojiti radi lošepolitike kluba. Do god vladaju tajkuni u hrvatskoj ligi ništa od toga i dok se ne ne makne politika i dok
|
Gle, dečec oni su se VRAČALI s tekme, kaj su trebali napraviti, ne ići na tekmu, to se nije desilo na tekmi neg su ovi čekali.
|
|
|